Efter att ha bytt till ett Brejanbyggt set har jag upptäckt väldigt mycket nya positiva detaljer med min teknik. Det är precis som att klubborna premierar en bra rörelser och en dålig rörelse känns fel, men resultatet blir oftast helt ok ändå. Detta har i praktiken inneburit att min lägsta nivå höjts något, men att min högsta nivå höjts markant. Jag önskar att jag hade byggt ett set hos Brejan tidigare.

Alla som tycker golf är kul borde ha ett Brejanbyggt set!

 

Marcus Malo, Enarmad golfare med hcp 6.

 

 

Hej Breit!

 

Som du vet började jag spela golf för ett år sedan. Fick av bekanta rådet att skaffa klubbor från Brejans Golf, för att snabbare lära mig spelet. Jag började med en 54 graders wedge, järn 8, träsjua samt en putter. Under förra året har jag succesivt kompletterat upp setet till 12 klubbor, efter dina goda råd. Har nu ett väl genomtänkt modernt set med många wedgar och har sluppit att bli pådyvlad hela järnset.

 

Många erfarna golfare säger att jag slår rakare än andra nybörjare.

 

Är troligen den nybörjare som har värdens bästa klubbor, anpassade för just min förmåga/oförmåga.

 

Tack för en bra leverans hör av mig när jag ligger under 10, då kanske det behövs något nytt.

 

Richard Angel 67 år

 

 

Har hyfsat lågt handicap (1.9) men brottats med ganska splittrad träffbild med järnen/gärna träffat in mot hälen. Efter halvtimmes fitting med gradvis justering av vikter (i grepp, skaft och klubbhuvud) träffbild enligt bilden/efter 5 slag med varje klubba (där träffbilden för min egna klubbor inte var i närheten av samma fokus)!

 

Snabb och responsiv kundservice för andra justeringar, byten av grepp etc!

 

 

Peter Bahrke

Ska just slå ut på fjärde hålet på klassiska Wallasey Golf Club nära Liverpool. Ett långt par fem hål. Jag är helt säker på att jag skall slå en lång rak drive, mitt bästa slag, med över 70% på spel plan.

 

Allt tack vare Brejans balansering av min drive (en 10,5 gradig XXIOX). Tidigare hamnade mina slag till vänster eftersom min dåvarande driver var för tung för min lite ”utifrån och in” tenderande sving.

 

Hur gick det på hålet, jo bra, gjorde par.

 

Tack Breit!

Gunnar Isberg

Gunnar

Har använt Brejan´s Smart Balance i många år.

investerade i ett nytt set med den nya utprovningen för i år.

 

Har spelat ca 35 rundor på Lanzarote snittat 33 poäng i Dec och Januari.

 

Sänkning från 8,0 till 6,8.

 

VILKA "spakar" banan var smal med lava sand runt fairways.

Det rekommenderades att ta med ngn dålig klubba för spel i "gruset" men med nya spakar var det inget större problem.

Konstant 1-3 klubbors vind.

Var i stort sätt hela tiden på banan. WOW !

 

Slår längre, rakare samt färre valkar i händerna, även  kroppen känns mindre sliten efter rundorna.

 

Mikael Franzén hcp 6,8

 

Har alltid varit lite av teknikfreak och tyckte det Brejan hade lät spännande. Han fick först bygga Smart Balance klubbor, och det blev en klar förbättring och känsla i spel och sving.

Utveckling från Brejan innebar att han senare fanns ett vidareutvecklat system tillgängligt som bl.a. innebar vikter under greppet - och det satt som en smäck!!.

Känns fortfarande som att klubborna gör jobbet - inte mina händer...

Fick info om att jag nu skulle slå rakare. Numera, ett år senare, är jag fortfarande lika förvånad över att slagen går så rakt. Som exempel har jag över 80% fairwayträff med min driver…

 

Ulf Schröder, 72 år gammal

hcp: 8,9

 

 

"Har använt klubbor från Brejans Golf i många år.

Efter att ha givit min son en utprovning i födelsedagspresent kunde jag inte motstå frestelsen att beställa ett andra set.

Jag är väldigt nöjd med hur klubborna känns, de är helt fantastiska. Den konstanta bollträffen och den minimala spridningen i både längd och sida ger en helt annan dimension till spelet, du slipper oron om du ska träffa bollen bra eller inte.

Breit bjöd på ett professionellt och trevligt bemötande, jag kan verkligen rekommendera ett Brejan-byggt golfset.

För övrigt beställde min son klubbor han med, svårt att motstå när träffen sitter i mitten varje gång."

 

Nicolas Boman 52 år hcp 7

Jonathan Boman 26 år hcp 6

 

Med vänlig hälsning,

 

Nicolas

 

 

Hej Breit,

 

Du är ett geni! Spelade ikväll en tävlingsrunda och gick för första gången någonsin under 80 slag då jag gjorde 78 slag på Riksten varav 37 sista nio. Järnen och wedgarna slår jag med sådant självförtroende och känslan är brutalt bra. Även hybriderna som du byggde om känns lättare att slå än någonsin. Drivern är fortfarande det enda frågetecknet men det blir sakta bättre. Har sänkt mig med över 4 slag sen utprovningen.

 

Stort tack

Magnus