Kuskvägen 2  ingång ENTRÉ   191 62  Sollentuna

Tel 08-623 10 60

 

 

 

 

 

2 av 3 sänker sitt HCP i snitt med 20,5%!

(alla i snitt 14,7% sänkning - GIT 0,5% höjning)

Med Smart Balance Golfs patenterade system

bara igenom att byta klubbor!

läs mer

Räntefritt via

Det är en komprimerad Tour Players Custom utprovning det ultimata av Smart Balance Golf.

Efter att du har värmt upp och vi hittat ett startvärde, så optimerar vi en wedge för bollträff både i chippar och fulla slag.

 

Vi identifierar vilken huvudvikt, klubbans totalvikt samt vilken balans din wedge behöver ha för att du ska kunna svinga den med olika fart och ändå träffa i sweet spot.

 

Det har ingen betydelse om du har ojämn sving, det går att göra ändå.

 

Informationen från wedgen använder vi för att matematiskt beräkna en fairway klubba som passar dig. Du ska kunna slå växelvis mellan korta och långa klubban utan provsving, med bibehållen bollträff och flykt.

 

Vad vi nu har gjort är att vi identifierat hur klubborna ska vara uppbyggd sinsemellan för att din kropps motoriska system inte ska ha några problem att byta klubba, vi har även identifierat vilket skaft vi ska testa i järn 6;an som vi senare dubbel kollar i hög-hastighets kamera.

PREMIUM utprovning:    Utprovnings tid ca. 120 min  kostar 900Kr

Du kommer att uppleva att de känns som om du svingar samma klubba.

 

Nu kommer vi till valideringen av utprovningen. Vi beräknar matematiskt hur din järn 6 ska se ut. Den ska fungera från början med bollträff i sweet spot. Vi testar i hög-hastighets kamera att skaftet inte deformerar i träffen, för ingen launch monitor kan se vad som händer vid bollträff.

Vi bestämmer grepp samt vilka huvud och skaft som passar dig. Med detta är utprovningen klar och en handpenning på 25% betalas.

Vid leverans ca. 14 dagar senare så slår vi klubborna igen och då ställer vi lie på alla järnen var för sig så att alla järnklubbor har rätt lie vinkel.

 

Klubborna är nu optimerade för hur din kropp fungerar och inte efter din teknik, men visst kan det hända saker om du tränar med det är oftast lie som behöver förändras.

Det gör att vi kan säkerställa utprovningen och vi får ett kvitto på att den är riktig.

Hur byggs SBG PREMIUM klubborna