Kuskvägen 2  ingång ENTRÉ   191 62  Sollentuna

Tel 08-623 10 60

 

 

 

 

 

2 av 3 sänker sitt HCP i snitt med 20,5%!

(alla i snitt 14,7% sänkning - GIT 0,5% höjning)

Med Smart Balance Golfs patenterade system

bara igenom att byta klubbor!

läs mer

Räntefritt via

Tour Players Custom utprovning:

Utprovnings tid ca. 9 timmar  kostar 4900Kr

Denna utprovning startar vi inte om vi inte får bygga 13 klubbor, alltså alla klubbor utom puttern. Vi får inte full effekt då den klubban du slog innan förväntar sig kroppen att nästa är likadan, och är det inte det så blir det fel i systemet. Är du inte intresserad av att lägga ca. 50 000kr inklusive utprovning så är PREMIUM för dig, där kan du välja de klubbor du vill ha även köpa dem stycke vis.

 

Steg 1.)  jobbar vi med wedgen, du ska kunna slå alla slag där du har slagytan vinkelrätt mot målet och du är bekväm med och ändå träffa bollen i sweet spot. Vi jobbar också med att skapa en utgångsvinkel och spinn som gör att du kan slå bollen närmare flagg.

 

Steg 2.)  Utan att förstöra vad vi gjort med wedgen ska vi nu få en fw klubba som är ergonomiskt anpassad till dig. Du ska kunna slå bägge klubborna växelvis utan provsving med bibehållen bollträff och flykt.

 

Steg 3.)  Verifiera en järn 6 till de andra två klubborna och se att den funkar lika bra när vi växel slår alla 3.

Steg 4.)  Du får de 3 klubborna med dig ut att spela med utomhus för test och verifikation. Då får du bara spela med de tre klubborna och din putter. För andra klubbor stör testen då klubban du slog innan påverkar nästa slag då kroppens system förväntar att belastningarna är lika, det räcker inte med tre provsvingar och ett fullt slag att radera ut minnet.

 

När vi är nöjd med den testen kan vi börja bygga klubborna från wedge till fw klubba.

 

Steg 5.)  En driver provas ut för att ergonomiskt fungera och bete sig som de andra klubborna, så att du kan byta klubba utan att det händer något. Därefter ser vi hur vi kan få max fart på klubba och boll med en bra utgångsvinkel och spinn. Allt för att få bollen att gå så långt de går utan att du ska behöva svinga annorlunda eller sprida bollen. Man gör väldigt få birdies från skogen.

 

Steg 6.) ca. 30 - 40 varv senare kommer du in för koll och verifikation, så vi får se att allt är som vi vill ha det.

 

Det här seten är kopierings bara så vill du ha två set som spelar lika är det här du behöver.