PREMIUM UTPROVNING.

Här beskriver vi vår utprovning som kallas PREMIUM. Våra kunder som fått klubbor enligt PREMIUM har i genomsnitt sänkt sitt HCP med ca 15 %. Två tredjedelar sänker sig 20 % eller mer.

 

PREMIUM - steg ett

Utprovningen går ut på att hitta en optimal balans på klubban som ska passa dig. För att hitta denna börjar vi med den tyngsta delen först. Det är klubbhuvudet och till vår hjälp har vi 26 identiska klubbor med olika huvudvikt. Vi letar efter en klubba som du kan slå riktigt bra och där du kan slå så lika som möjligt, det vill säga med liten spridning mellan slagen. Då har vi minskat spridningen till ett minimum.

 

PREMIUM - steg två

Här provar vi ut skaftet, för att se hur det ska vara byggt. Målet är att ytterligare minska längd och sidspridning. När vi väl hittar rätt skaft för dig, är det vanligt att vi sänker spridningen med 25 % till 50 %, jämfört med dina tidigare klubbor.

Du kommer att uppleva att klubban är lätt och skön att svinga. Klubban blir en förlängning av dig och i balans med ditt sätt att svinga. Då går det inte åt någon onödig energi för att styra klubban och all kraft riktas mot att generera fart på bollen. Det är inte ovanligt att man slår längre, i vissa fall bortåt en klubba längre.

Nu har vi fått fram längd, styvhet på skaftet och hur det ska böjas. Dessutom vet vi hur tung klubban ska vara och vilken balans den behöver ha.

Vi kommer också att gå igenom vanliga frågor som längd på klubborna, lie vinkel, grepptyp och storlek samt vilka klubbor som ska ingå i setet etc.

 

PREMIUM - steg tre

Efter c:a två veckor, ses vi igen för en leveranskoll.  Då går vi igenom lievinkel på wedgar och järnklubbor. Du slår samtliga klubbor för att se att de känns bra att slå och att bollträffen är lika på alla klubbor. I och med att du slår klubba efter klubba utan provsving, ser vi om någon klubba eventuellt skulle bete sig annorlunda. Då kan vi justera denna, innan du får klubborna med dig.

 

Utprovningskostnad 900kr

Handpenning 50% vid beställning om du inte använder Resursbank då görs det hela upp vid beställning.